EXPO pols-copslogo_boscos_ferro_2DOCUMENTAL DEL MES
OMG: ORGANISME MODIFICAT GENÈTICAMENT
Dijous, 8 de maig. Quadra de Casa Gassia. A les 20h i 22h.
De Jeremy Seifery
Estats Units (2013)
90 minuts
VO en anglès subtitulada al català

EXPOSICIONS
Del 1 al 15. Al Paller de Casa Gassia.
POLS, COPS I ESQUERDES….
Escultura i Fotografia.
Exposició col·lectiva formada per fotografies d’Andrew Condon i Llorenç Melgosa i escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal.

Andrew Condon (Irlanda, 1967) és fotògraf autodidacta. Es va dedicar exclusivament a la fotografia durant set anys sabàtics, deixant al marge la seva carrera professional com a informàtic. Ha fet una sèrie de llibres de fotografies inèdites i unes exposicions a les Garrigues com la del Centre d’Arts de Juneda.

Llorenç Melgosa (Lleida,1954) és fotògraf titulat per l’Escola Industrial de Barcelona (1977) i ha dedicat gran part de la seva vida a la fotografia publicitària. Exposa per primer cop l’any 2003 a l’I.E.I. i al Museu Morera. Ha publicat dos llibres, Visions de la Seu Vella i Lleida retrat en color. Posteriorment ha realitzat diverses exposicions més, entre les quals cal esmentar Lleida 180º.

Sara Ponsarnal (Lleida,1970) és escultora i al seu taller ens transporta a un món on un rusc de petits personatges bateguen en pedra i bronze. És autora d’obres com l’escultura d’Anna Frank, el monument a Pi i Margall o el parc de Pere Calders, totes elles a la ciutat de Barcelona. Des de fa 8 anys, viu a Granyena de les Garrigues.

Marta Pruna (Barcelona, 1970) és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha participat en dotze simpòsiums d’Europa i Àsia, i des de llavors no ha parat de fer exposicions a Catalunya, Suïssa, Àustria, Alemanya i Holanda. Ha guanyat alguns premis a Madrid, i la seva obra és present en alguns museus i col·leccions privades.

Del 16 al 31. Al Paller de Casa Gassia.
BOSCOS DE FERRO. ELS ORIGENS DE LA SIDERÚRGIA
I
BOSCOS DE FERRO. LA FARGA A LA CATALANA A LA VALL FERRERA.
Exposicions dedicades al ferro com a element conductor i la Vall Ferrera com a localització geogràfica, dins del projecte conjunt de “Boscos de Ferro”, on s’explica l’evolució de la siderúrgia des del món antic fins època moderna, amb les relacions socials i laborals que es generaven entorn d’aquesta indústria, així com els treballs de recerca vinculats.
Organitza: Parc Natural de l’Alt Pirineu.

TALLER D’ACORDIÓ DIATÒNIC
De dimarts a dijous: 5,7 i 8; 13,14 i 15; 20,21 i 22; 27, 28 i 29.

TALLER DE DANSES
Dijous 22. Al Paller de Casa Gassia.