EXPO pols-copsDdm MARÇ2014DOCUMENTAL DEL MES
Dijous, 6 de març.
Quadra de Casa Gassia. A les 20h i 22h.
DRAFEA I EL SOL. LA LLUITA D’UNA DONA PER CANVIAR EL SEU DESTÍ.
De Jehane Noujaim, Mona Eldaief
Estats Units (2012)
76 minuts
VO en àrab i anglès subtitulada al català

EXPOSICIÓ
Del 27 AL 31. Al Paller de Casa Gassia.
POLS, COPS I ESQUERDES….
Escultura i Fotografia.
Exposició col·lectiva formada per fotografies d’Andrew Condon i Llorenç Melgosa i escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal.

Andrew Condon (Irlanda, 1967) és fotògraf autodidacta. Es va dedicar exclusivament a la fotografia durant set anys sabàtics, deixant al marge la seva carrera professional com a informàtic. Ha fet una sèrie de llibres de fotografies inèdites i unes exposicions a les Garrigues com la del Centre d’Arts de Juneda.

Llorenç Melgosa (Lleida,1954) és fotògraf titulat per l’Escola Industrial de Barcelona (1977) i ha dedicat gran part de la seva vida a la fotografia publicitària. Exposa per primer cop l’any 2003 a l’I.E.I. i al Museu Morera. Ha publicat dos llibres, Visions de la Seu Vella i Lleida retrat en color. Posteriorment ha realitzat diverses exposicions més, entre les quals cal esmentar Lleida 180º.

Sara Ponsarnal (Lleida,1970) és escultora i al seu taller ens transporta a un món on un rusc de petits personatges bateguen en pedra i bronze. És autora d’obres com l’escultura d’Anna Frank, el monument a Pi i Margall o el parc de Pere Calders, totes elles a la ciutat de Barcelona. Des de fa 8 anys, viu a Granyena de les Garrigues.

Marta Pruna (Barcelona, 1970) és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha participat en dotze simpòsiums d’Europa i Àsia, i des de llavors no ha parat de fer exposicions a Catalunya, Suïssa, Àustria, Alemanya i Holanda. Ha guanyat alguns premis a Madrid, i la seva obra és present en alguns museus i col·leccions privades.

TALLER D’ACORDIÓ DIATÒNIC
De dimarts a dijous: 11-13, 18-20, 25-27.

TALLER DE DANSES
Dimarts 25. Al Paller de Casa Gassia.

EXPO pols-cops