Tots els articles que trobareu a la botiga virtual de l’Ecomuseu es poden adquirir prèvia comanda a ecomuseu@ecomuseu.com, o bé podeu visitar-nos directament a la nostra seu d’Esterri d’Àneu.

itemTots els preus tenen l’IVA inclòs.
itemL’enviament es farà contra reembossament.
itemLes despeses d’enviament no estan incloses i dependran del producte i de la seva destinació.

PUBLICACIONS

Lugares de memoria traumática

L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu col·labora amb la Universitat del País Basc en l’organització d’unes jornades anuals vinculades al patrimoni i als museus etnològics.
Aquesta és la publicació de les celebrades el 2015.

Aquesta publicació coral proposa al lector recórrer un conjunt de museus i espais patrimonials en els quals es representa la memòria traumàtica. El recorregut transcorre principalment per Europa i Amèrica, i mostra com s’han abordat i representat qüestions tan complicades però, al seu torn, tan fonamentals per a la memòria col·lectiva actual, com són els conflictes armats, les guerres i les dictadures esdevinguts en tots dos continents al llarg del segle XX.

Arrieta Urtizberea, Iñaki (ed.)

Edita: Euskal Herriko Unibertsitatea

Data d’edició: 2016.

ISBN/ISSN: 978-84-9082-431-3.

Idioma: Castellà, Francès, Anglès.

Més informació: https://web-argitalpena.adm.ehu.es/listaproductos.asp?IdProducts=UHA00164313&titulo=Lugares%20de%20memoria%20traum%E1tica

Guia de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran

La Xarxa de Museus de l’Alt Pirineu i Aran, l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Garsineu Edicions i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, editen conjuntament aquesta guia que inclou 53 museus i equipaments del nostre territori. La guia incorpora informacions en català, castellà, aranès, francès i anglès.
Garsineu edicions, 2008. 107 pp.
PVP 8€. 

Carrega'n Més

ARTESANIA

No hi ha Articles per mostrar

ALTRES