Nous programes

La cultura, l’educació i el teatre es donen la mà a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Cabaret Pagès amb l’Esperanceta.

Des de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu ens dirigim a l’àmbit educatiu per tal de fer arribar la cultura, costums, creences, hàbits del territori aneuenc i pallarès d’una forma autèntica, divertida i amb contingut històric i etnogràfic de qualitat.

El divertiment i l’aprenentatge van de la mà amb el personatge bufonesc de l’Esperanceta. La vella pubilla de casa Gassia obre les portes de casa seva per mostrar altres formes de viure i entendre el món. És important saber d’on venim per a poder decidir cap on anem. Una experiència educativa que de ben segur deixarà empremta.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a concertar visita i/o demanar més informació.

La visita teatralitzada té una durada d’1:15h aproximadament i inclou un dossier de treball per a cada alumne/a. El preu és de 6€ per pax.

Unitats didàctiques

Església de Sant Just i Sant Pastor de Son

El Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu han col·laborat en l’edició del dossier didàctic dedicat a l’evolució de l’església i estudi del retaule de Sant Just i Sant Pastor de Son.
Descarregar l’arxiu

Casa Gassia d’Esterri d’Àneu. Estudi d’un habitatge

El Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu han col·laborat en l’edició d’aquest dossier dedicat a l’arquitectura de Casa Gassia.
Descarregar l’arxiu

Casa Gassia. Estudi de la vida domèstica

El Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu han col·laborat en l’edició d’aquest dossier didàctic dedicat a Casa Gassia d’Esterri d’Àneu.
Descarregar l’arxiu