Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jornades Formatives “Museus i Exposicions temporals”

27 Setembre 2018 - 28 Setembre 2018

El 26 d’octubre de 2017 va tenir lloc al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí una primera jornada formativa sobre Museus i exposicions temporals. Aquella Jornada tècnica va ser el resultat d’una primera col·laboració entre la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i la Xarxa de Museus i Equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran, amb el compromís que el 2018 tindria lloc una segona part en el marc de l’Alt Pirineu.
Aquestes segones jornades segueixen els mateixos objectius que l’anterior edició i pretén ser una oportunitat per a l’intercanvi de coneixements i el debat a l’entorn de les exposicions temporals i el patrimoni cultural.
En aquesta segona trobada us proposem una reflexió compartida sobre les dinàmiques, evolució i nous formats que actualment prenen aquests productes comunicatius a Europa, entrar en el debat sobre quin pot ser el paper de les exposicions temporals en el treball en xarxa i us proposem, per acabar, una mirada més especialitzada des de l’àmbit del cinema i l’escenografia.
Aquesta jornada de treball ens servirà també per començar a establir noves línies de cooperació entre les Xarxes de museus del nostre país i, sobretot entre el Pirineu i la Mediterrània, dos territoris que tot i estar allunyats geogràficament, tenen molts relats a compartir.

Les Jornades són gratuïtes. Places limitades prèvia inscripció.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Details

Start:
27 Setembre 2018
End:
28 Setembre 2018
Event Category:
Website:
http://territori.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Nova-Noticia-10133

Organizers

Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran
Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana
Institut per al desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran

Venue

Ecomuseu de les Valls d’Àneu
Carrer del Camp, 22-24
Esterri d'Àneu, 25580
Phone:
973 62 64 36