Patrimoni immaterial. Reflexions, experiències i pràctiques.

OndarebiziaIrun, 14 i 15 de maig de 2015.
Centro de Patrimonio Cultural Mueble de Gipuzkoa.

Aquesta sessió neix com a conseqüència de l’interès que en els últims anys ha despertat el patrimoni immaterial en l’àmbit dels museus i de la cultura. Especialment des de l’aprovació de la UNESCO de la Convenció per la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial del 2003, són molts els treballs i les investigacions que es realitzen sobre els desafiaments i reptes que planteja aquest patrimoni a l’hora de definir-lo, classificar-lo, conservar-lo, gestionar-lo o difondre’l.

En aquest marc, l’objectiu d’aquesta sessió és d’una banda reflexionar sobre els treballs i investigacions que es vénen efectuant en aquest camp patrimonial i, per un altre, debatre i plantejar com s’integren i representen els diferents elements immaterials en els museus i altres espais patrimonials.

Per això aquesta sessió oberta compta amb la participació d’especialistes i professionals de diferents realitats culturals i àmbits d’investigació i gestió, els qui, a través de sessions teòrico-pràctiques i de taules rodones, presentaran les seves experiències.

Podeu consultar el programa al següent link:
https://gallery.mailchimp.com/c996620fadca1e72c6ddfae28/images/a7268858-6e97-476e-830f-af4ad178fab8.jpg