L'Esperanceta de Casa Gassia

Del 17 de juliol al 31 d’agost!!

No et perdis les visites teatrelitzades de l’Esperanceta

Sessió familiar (català-pallarès)

La pubilla Esperanceta, personatge bufonesc matriarca del cabaret pagès, fa més d’11 anys que ensenya i diverteix alpúblic de Casa Gassia. Producte amb denominació d’origen protegida i sense edulcorants.

Dies: Tots els dimarts i dijous
Hora: 20h.
Preu: De 3 a 12 anys: 4,5€ A partir de 12 anys: 7€

Sessió picant (català-pallarès)

De nit…tot és possible! L’Esperanceta us ofereix tres possibilitats. Haureu de triar-ne una i responsabilitzar-vos-en. Es recomana tenir la ment oberta davant la impermanència del tot i del res. Producte 100% pallarès, sense edulcorants i ben autèntic.

No recomanada per a menors de 16 anys

Dies: Tots els dimarts i dijous
Hora: 23h.
Preu:  a partir de 9€.

Sessió en castellà (castellano-argentino)

Llegada directamente de la Pampa, la prima de Esperanceta viene a reclamar su herencia. Sus peculiares modales hacen de la visita una experiéncia única e irrepetible.

Dies: Tots els dimecres
Hora: 20h.
Preu: De 3 a 12 anys: 4,5€. A partir de 12 anys: 7€

Nit de bruixes (català – francès) Novetat

Sabies que la primera llei europea de 1424 contra la bruixeria va ser redactada a les Valls d’Àneu? Vols coneixen més? Joana la Gascona torna al Pallars per ajudar la seva cosina Esperanceta. Hi ha gent que li vol mal. Joana li ensenyarà a protegir-se i també ho farà amb els visitants. Els temps que corren requereixen Art.

Dies: Tots els dimecres
Hora: 23h.
Preu: De 3 a 12 anys: 4,5€. A partir de 12 anys: 9€

Les places són limitades i cal reserva prèvia

Reserva la teva entrada trucant al 973 626 436 o venint a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Carrer Camp, 22-24 d’Esterri d’Àneu.